Dybdals Schous skriblerier

Thailand 2012 – del 2

by on Mar.04, 2013, under Uncategorized

Koh Kradan var ren afslapning og badelykke. Et meget fredeligt sted, hvor der ikke er landsby, veje, butikker eller andet. Bare strand, nogle resorts og så en del dagturister på snorkelture, men de holdt sig pænt nede i den anden ende af stranden.

Så der var ikke meget andet at lave end at bade, hænge ud, spise frokost, bade lidt mere, gå en tur på stranden og så bade lidt igen. De blev også fundet masser af krabber og eremitkrebs og bygget fort, fæstninger og fængsler til dem.

P1160615_DxO

P1160616_DxO

P1160619_DxO

Abedrengen

P1160623_DxO

Udsigt til Koh Muk, hvor vi kom fra

P1160624_DxO

Hvor skal vi spise aftensmad …?

P1160626_DxO

Kitch og gynger

P1160636_DxO

P1160639_DxO

På vej ud at spise

P1160647_DxO

Udsigten fra vores resort over mod Koh Muk

 

 

P1160659_DxO

Fæstning og krigertype med eremitkrebs-fanger.

P1160667_DxO

P1160679_DxO

Coral Garden og fed bungalow, yes. 

P1160684_DxO

Rejsecola, mens vi venter på speedbåden til Koh Lipe, næste stop på turen

IMG_0073brev2_DxO

Et billede fra vores sagnomspundne havkajaktur. Jeg var af den klare overbevisning, at sådan en fætter ikke kan vælte. Så vi stævnede glade ud, Jacob + to store drenge i den ene kajak, og Kat, Kat og de to små i den anden. De små er ikke så velsvømmende, men vi mente ikke, det var nødvendigt at tage redningsveste med. De fik dog en svømmevinge på hver, bare sådan in case. Vi roede glade derudad –  syntes godt nok, det var lidt svært at styre. Og pludselig kæntrede vi og røg i baljen alle fire. Vi havde heldigvis holdt os inde ved land, så vi kunne godt bunde, redde børnene og få kajakken på ret køl igen. Hjemad gik det, og så røg vi sgu i baljen igen. Vi endte med at gå hjem på lavt vand, mens ungerne fik lov at padle. Nøj, det var ikke min stolteste dag. Senere fandt vi heldigvis ud af, at vores kajak var fyldt til randen med vand. Det MÅ have været derfor, vi væltede.


Leave a Reply

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!