Dybdals Schous skriblerier

Archive for September, 2012

Genbrugsmad

by on Sep.16, 2012, under Rejse

Jeg var til en vældig inspirerende temadag i torsdags om klimavenlig mad og eliminering af madspild. Noget med at spise mere groft, grønt, lokalt produceret og i sæson og så meget mindre kød, især oksekød.

Det har faktisk sat sig nogle spor i tankemønstrene allerede, og nu prøver vi så at omsætte det til handling.

For et par dage siden fik vi bygget en lasagne af nogle gode rester, og i dag var det så en skudefuld grøntsager, som blev til suppe – også de der gulerødder, som var blevet liiiidt slatne i det. Skrællerne af gulerod, persillerod og kartofler kunne vi have valgt at lave til chips, men i dag blev de hakket groft og kom i brøddejen sammen med en rest rødbedesalat med æbler. Spændende, spændende! 😀

Nu må vi så se, hvad man kan lave af en supperest …

Det flotteste, lyserøde brød:

Og det færdige resultat:

1 Comment more...

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!