Dybdals Schous skriblerier

pics

Markedsdag

by on Feb.03, 2010, under Alfred, Emil, Kat, pics, Rejse

Forleden kørte vi forbi noget markedslignende lige nede ad vejen på vej hjemad. Da aftensmadtiden nærmede sig, besluttede vi at køre derned og se, om der var noget god markedsmad. Alfred havde stor optur, da han fik lov at sidde i ladet af den lånte bil sammen med mig.

ALadbil

 

Vi nåede derned, fik parkeret kæmpeøsen og gik mod indgangen. Der var gang i en større volleyballkamp (med vores tuktukudlejer som dommer), som ungerne syntes var meget spændende at se på.

Volleyball

 

Jacob tog en runde på markedet og fandt bl.a. disse skønne hårbånd:

Hårbånd

Og så ikke mindst en herlig karryret:

Fiskehovedcurry

 

På den anden side af vejen var der nogle få forkølede markedsstande, men der var også MAD! Masser af grillspyd og ikke mindst en all time favorit – pølse på pind.

EmilPølseMT

 

Vi købte lidt sticky rice, grillet kylling og kyllingepølser (de fleste her er muslimer, så der er ikke meget gris at få) med hjem – lækkert, lækkert.

 

Leave a Comment more...

Bamseklub og Nui Beach

by on Jan.31, 2010, under Alfred, Emil, Kat, pics, Rejse

I formiddags var vi først på Long Beach en tur. Man forundres, hver gang man kommer der, over, at vand kan være SÅ klart og smukt. Så hjem at spise frokost, inden vi kørte mod Klong Dao for at finde Star Tours-resortet Blue Village, hvor der efter sigende var show i Bamseklubben kl. 13. Vi ledte og ledte, men vi fandt aldrig hotellet.

Til sidst måtte vi nøjes med en tur på markedet, hvor vi bl.a. ENDELIG fandt klipklapper til Emil, så vi ikke skal bøvle med alle de der stropper og spænder på sandalerne mere. Vi fik også købt frugt og kigget på en masse legetøj, inden vi kørte til Morten og Christinas hus og hentede deres bil, som vi har gået lov at låne i weekenden, mens de er på tur. Tak!

Vi kørte så sydpå til Nui Beach, en lille og lidt hemmelig strand, som jeg så første gang fra vandsiden, da jeg sejlede forbi i speedbåd på vej til Koh Rok. Jeg så også den på vores sidste tur sydpå, men da var det for sent, og alle var for trætte. Det var vi sådan set også i dag, men nu havde vi jo bilen og kunne komme hurtigt hjem.

Stranden kan kun nås af en meget spændende junglesti, hvilket lige var noget for Alfred. Der var helt fredeligt dernede, da der hverken ligger hoteller eller restauranter. Vandet var meget lavt, og der var en del sten, men de var store og ikke skarpe, og man kunne sagtens undgå dem. Vi svømmede, tog dykkermasker på, og det lykkedes Alfred at se (små) fisk!

Det endte naturligvis med styrt på sten, styrt på junglesti og totale sammenbrud, men efter at have kørt hjemad i bil med aircon, var freden nogenlunde genoprettet. Og Nui Beach var fed! Her kommer de obligatoriske billeder:

Nui1

Nui2

Leave a Comment more...

Rawi Warin, nu med fotodokumentation

by on Jan.31, 2010, under Alfred, Emil, Kat, pics, Rejse

Lige lidt billeder af, hvor sjovt det egentlig var med den vandrutsjebane!

Rawi6

 

Rawi7

 

Rawi1

Rawi2

Rawi3

 

Ubudne gæster ved indgangen:

Rawi5

 

Et helt ladfuld rollinger:

Rawi4

1 Comment more...

Nyhye bedler

by on Dec.24, 2009, under Jacob, pics, Rejse

Så er der nye billeder. Det er restpartiet fra Chiang  Mai.

Jaja, jeg er ikke helt oppe på beatet ( Chapper og Pharfar – Op på beatet)  men det må selv Bjørn Lomborg lære.

/J

Leave a Comment more...

Korthåret 2

by on Dec.11, 2009, under Alfred, Emil, Jacob, pics, Rejse

alfred

Alfred (“Før var jeg træt og bleg.”

Og nu…

Kevin

…Kevin drengen. Nej, han er rigtig glad for det og han har allerede fået en “Uuh Beckham!” bemærkning.

Det vokser vel også ud igen (endnu)

I får også lige faren og broren i samme posture for retfærdighedens skyld:

(post af Jacob)

P1020459ed

P1020448ed

3 Comments more...

Frisches bildern

by on Dec.03, 2009, under Jacob, pics, Rejse

så er der en stor stak billeder:

Klik her for billeder fra Chiang Mai

/J

1 Comment more...

Friske pics

by on Nov.27, 2009, under Jacob, pics

Ja, så er der friske pics igen, nogle af lidt gammel hat:
Klik her: Saigon og Chiang Mai

Så er vi jo lige her:
[google-map-sc address=”71 Thapae road soi 4, Chiang mai, thailand”]

1 Comment more...

Nye pics og lokation

by on Nov.19, 2009, under Jacob, pics, Rejse

For at se seneste billeder, klik her:  Hoi An og Saigon

[google-map-sc address=”Cống Quỳnh, Ho Chi Minh City, Viet Nam”]

3 Comments more...

Hanoi – nu med billeder

by on Nov.09, 2009, under Kat, pics, Rejse

Lige lidt billeder fra første dag i Hanoi .

I dag har vi været på immigrationskontoret for at prøve at forlænge vores visa. Vi spurgte på den vietnamesiske ambassade i Bangkok, om vi kunne få visa ved ankomsten og sidenhen forlænge det, og det skulle ikke være noget problem. Det er det så lidt alligevel … eller, det er absolut muligt, men temmelig dyrt. Så nu overvejer vi lige det næste træk.

Vi tog en taxa hen til kontoret og fandt ud af, at vi var blevet snydt godt og grundigt i taxaen i går. Det er IKKE dyrt at køre i taxa, hvis man bare finder en med et taxameter, der ikke er tunet, hakket og boret. Selvfølgelig var kontoret netop middagslukket, da vi ankom, så vi traskede op til Hoan Kiem-søen, som ligger midt i byen, og satte os på en cafe og spiste frokost. Så en tur på postkontoret lige overfor, hvor vi fik lidt frimærker, og så traskede vi tilbage og fik at vide, at det med visa ikke var så ligetil, som vi troede.

Nu er vi hjemme på hotellet, Emil får en lur, Alfred spiser gulerødder og hører Oline-historier på Nintendoen, og Jacob er gået ned for at hente vasketøj. Vi aftalte en pris med vaskedamen, og alle var glade. Desværre står der det dobbelte af den aftalte pris på kvitteringen, opdagede vi sidenhen, så nu skal Jacob lige ned at forhandle med dem. Vi skal vist liiiige vænne os til at være her. Tilmed har jeg læst, at i Hanoi er der fredeligt, mens Ho Chi Minh City er mere plaget af tricktyve, tasketyve, fuskere og andet godtfolk.

2 Comments more...

Ukulele Rocks!

by on Sep.20, 2009, under Alfred, Emil, pics, Uncategorized

[nggallery id=2]

Alfred fik endelig lov at pakke sin gave fra onklen og tanten i Thailand samt bedsteforældrene i Jylland ud. Der har været så meget hype om Nintendo, ridderborg og alt muligt andet, så den har lige stået og ventet lidt.  En ROCKGUITAR – i den helt rigtige størrelse. ; )

Han er HELT vild med den. Vi stemmer den (cirka hvert 5. minut – det bliver nok bedre om en uges tid), og så spiller han løs, synger til og hygger sig generelt rigtig godt. Der er en taske til, så han pakker den sammen, bærer lidt rundt på den, pakker den ud igen og spiller så videre.

Det med akkorder har han ikke udforsket endnu, men han spiller en masse forskellige seje rytmer.

Emil har lånt Jacobs ukulele, og så er der ellers dømt rockguitar! Især Emil har attituden totalt i orden.

2 Comments more...

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!